دوشنبه 28 آبان 1403 - 18 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1398/12/26 17:00
کد خبر: 596

15 نکته جالب درباره بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان

بیل گیتس با نام کامل ویلیام هنری بیل گیتس سوم، از بزرگترین تاجرین و کارآفرینان دنیا است که با قدرت گرفتن مایکروسافت، بیل گیتس به یکی از مشهورترین افراد دنیا تبدیل شد. در ادامه با زندگی نامه بیل گیتس آشنا شوید.

به گزارش ستاره پارسی؛ ویلیام هنری «بیل» گیتس سوم (به انگلیسی: William Henry "Bill" Gates III) سرشناس به بیل گیتس زاده ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ سیاتل، واشینگتن است. بیل گیتس کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌دار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی، که در سال ۱۹۷۵ با مشارکت پل آلن شرکت مایکروسافت را تأسیس نمود.بیل گیتس تا مارس ۲۰۱۷ با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار، به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شد، ولی در تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۸، جف بیزوس مدیرعامل و مؤسس شرکت آمازون، با ۱۱۲ میلیارد دلار دارایی ثبت‌شده، از بیل گیتس پیشی گرفت و به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شد.

بیل گیتس

بیل گیتس، ثرتمندترین مرد دنیا، شاید بیشتر به یک افسانه شبیه باشد تا هر چیز دیگری. اغلب ما اطلاعات زیادی در رابطه با این فرد داریم، مثلا اینکه:

او تحصیلاتش را در دانشگاه هاروارد نیمه کاره رها کرد

ثروت باورنکردنی خود (به ارزش دست کم 79 میلیارد دلار) را از طریق تاسیس مایکروسافت با همراهی پل آلن در سال 1975 میلادی و در حالی که تنها 20 سال داشت به دست آورد.

از سال 2008 میلادی تاکنون تمام زندگی خود را به فعالیت های بشردوستانه اش اختصاص داده و تاکنون بیش از 30 میلیارد دلار را برای این منظور خرج کرده و در نظر دارد که تا پایان عمر بخش بیشتری از ثروت خود را صرف امور خیریه نماید.

او با ملیندا ازدواج کرده که از موسسان بنیاد گیتس است. وی همچنین مردی خانواده دوست و پدر سه فرزند است.

اما اسرار ناگفته زیادی در مورد او وجود دارد که ممکن است حتی تصورشان را نیز نکرده باشید. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ناگفته ها در مورد گیتس آشنا کنیم. با دیجیاتو همراه باشید.

برخلاف بسیاری از ثروتمندان که می گویند از هیچ شروع کرده اند و صرفا با سعی و تلاش خود به ثروت رسیده اند، گیتس یک فرد معمولی نبود. پدر او یک وکیل موفق و سرشناس بود و پدر جدش هم یک بانک را بنیان گذاشت که بعدها مدیریت آن به پدربزرگش رسید و عاقبت زمانی که تنها یک کودک بود، سرمایه ای یک میلیون دلاری را برای او بر جای گذاشت.

او در سال دوم دانشگاه موفق شد یک مساله ریاضی دشوار را در مورد چیدن پنکیک ها روی یکدیگر حل کند که نتایج این دستاورد در یک مجله دانشگاهی به چاپ رسید و به مدت 30 سال به عنوان اصلی ترین راه حل این کار مورد استفاده قرار گرفت.

بیل گیتس دوست دارد که ظرف های شام را خودش بشوید و اغلب اوقات نیز این کار را انجام می دهد. او می گوید: افراد دیگری هم در خانه هستند که این کار را انجام بدهند اما من شیوه خودم را برای شستن ظروف دوست دارم.

گیتس لقب «خوشی گناه کار» و «ریخت و پاش بزرگ گیتس» را به جت شخصی اش داده که شاید علت این مساله هم هزینه بالای نگهداری و پرواز این جت است.

گیتس زمانی که در مایکروسافت کار می کرد به خاطر زبان نیش دار و پر از طعنه اش شهرت داشت و لحن کلام وی در جلسات و ایمیل هایش نیز معمولا همینگونه بود، اما مخاطب مستقیم وی افراد نبودند. یکی از اشخاصی که با گیتس کار کرده می گوید: «گیتس شاید عصبانی به نظر می رسید اما هیچگاه ندیدم که با فردی بد صحبت کند.»

او علاقه خاصی به خرید مدل های مختلف پورشه داشت و با جنونی وصف ناشدنی پشت فرمان این ماشین ها می نشست. جالب است بدانید که در دوران جوانی خود بارها و بارها به خاطر تخلفات رانندگی جریمه شد و همین مساله او را مجبور کرد که وکیلی را صرفا برای حل این مسائل به استخدام خود در بیاورد.

بیل گیتس جوان فردی بی باک بود. در دهه 1980 میلادی، زمانی که این مدیر جوان و شریکش آلن نتوانستند به موقع خود را به هواپیمایی در فرودگاه بین المللی سانفرانسیسکو برسانند، گیتس شروع به فشار دادن دکمه های کنترل در مسیر سرپوشیده ورود به هواپیما (جت وِی) کرد تا مانع از پرواز آن شود. جالب است بدانید این کار به هیچ وجه باعث دستگیری وی نشد و حتی مقامات فرودگاه اجازه ورودش را به هواپیما دادند.

بیل گیتس

گیتس حس شوخ طبعی فوق العاده ای دارد. برای نمونه زمانی ویدئویی عاشقانه را برای وبسایت سرگرمی ردیت روی یوتوب قرار داد که مملو از نکته های نغز و لطیف بود و بسیاری را به خنده وا داشت.

انتظار می رود که گیتس 100 میلیون دلار دیگر را نیز در طول دوران حیات خود به امور  خیریه اختصاص دهد.

همه فعالیت های بشردوستانه گیتس از طریق بنیاد وی انجام نمی شوند و او پروژه هایی را نیز شخصا برعهده می گیرد که می توانند برای شخص وی نیز پول ساز باشند. یکی از این پروژه ها یافتن راهی برای تامین انرژی پاک در تمامی کشورهای فقیر دنیاست.

بیل گیتس سالانه میلیاردها دلار را صرف امور خیریه می کند، با این همه، کسب و کارش آنچنان پر سود است که هرچه بیشتر به دیگران می بخشد ثروتمندتر می شود.

گیتس علیرغم پول هنگفتی که همه ساله خرج امور بشردوستانه می کند، خود را خیرترین فرد روی زمین نمی داند. آنطور که وی می گوید انجام کارهای خداپسندانه اش نیز هیچ منافاتی با سبک زندگی اش ندارند و افرادی که مورد تایید وی هستند نیز هیچ رابطه ای با فعالیت های خیریه ندارند.

مایکروسافت دیگر منبع ثروت گیتس نیست و او سال هاست که سهام خود از این شرکت را به فروش رسانده و پولش را در کسب و کارهای دیگری سرمایه گذاری می کند و سود حاصل از آنها را نیز به فعالیت های خیریه خود اختصاص می دهد. سلاح پنهان گیتس در سرمایه گذاری هایش مایکل لارسون است که مدیریت کسب و کارش را بر عهده دارد.

بیل گیتس دیگر بزرگ ترین سهامدار مایکروسافت نیست و سال هاست که سهام خود از این شرکت را به فروش رسانده است. از همین رو در سال 2014 میلادی، استیو بالمر رسما بزرگ ترین سهامدار این شرکت شد.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/45aqm3