شنبه 19 آبان 1403 - 09 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1401/07/30 07:37
اینستاگرام
کد خبر: 9994

ادعای عجیب و غریب و جنجالی معاون وزیر صمت درباره اینستاگرام | قطعی اینستاگرام دائمی شد

شاه میرزایی معاون وزیر صمت می‌گوید آمارهای ارائه شده درباره تعداد آنهایی که زندگی شان به اینستاگرام گره خورده دروغ است و سهم فروشندگان محصولات اینستاگرامی فقط ۳ درصد از کل اقتصاد دیجیتال ایران است.

بر اساس عدد اعلامی این معاون وزیر برای یک درآمد ماهیانه ده میلیون تومانی ، فقط ۳۲۵ نفر در اینستاگرام فعالیت اقتصادی دارند. حتی اگر این رقم از درآمد را نصف یا یک سوم هم کنیم باز مجموع این شاغلین به ۱۰۰۰ نفر نمی رسد
بنابر گزارشی که مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به تازگی آن را منتشر کرده است، اکنون ۷۸ درصد از واحدهای تجارت الکترونیکی به منظور ارائه کالا یا خدمات خود علاوه بر وب‌سایت از شبکه‌های اجتماعی هم استفاده می‌کنند
طبق نظرسنجی‌ها، در میان شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام با ۸۳ درصد، بیشترین سهم استفاده را در میان واحدهای تجارت الکترونیکی دارا بوده است
حال باید پرسید معاون وزیر صمت به عنوان مسئول چطور بزرگی بازارهای کسب و کار دیجیتال را محاسبه کرده و با چه متری به عدد ۳ درصد آن هم برای عدد اعلامی سالانه این بازار رسیده است؟

وزیر ارتباطات درباره فیلتر اینستاگرام، اعلام کرد: در شرایط عادی برای فیلتراینستاگرام برنامه‌ای نداشتیم، ولی با توجه به اینکه این پلتفرم‌ها به قواعد پایبند نبودند، تصمیم‌گیری با مراجع دیصلاح است و در سیاست‌ها  فیلتر اینستاگرام تجدیدنظر شود.ما یک برنامه برای کسب و کارهایی که به پلتفرم‌هایی داخلی مهاجرت کنند، در نظر گرفته‌ایم و با کمک وزارت اقتصاد یک بسته حمایتی مانند معافیت مالیاتی و تسهیلاتی از این قبیل، برای آنها پیش‌بینی شده است. در ادامه جزییات فیلتر اینستاگرام را می خوانید: نماینده مجلس: فیلتر «اینستاگرام» و «واتس اپ» موقتی است. حجت‌الاسلام سید صادق طباطبایی‌نژاد، نماینده مردم اردستان و عضو کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصمیمی که برای محدودیت‌ها در پیام رسان‌های اینستاگرام و واتساپ به وجود آمده، هیچ ارتباطی به مجلس شورای اسلامی و دولت و یا وزارتخانه خاصی ندارد و تصمیم صریح شورای عالی امنیت ملی است که به دلیل شرایط کشور فعلاً سرعت این دو پلتفرم محدود شود.به نظر می‌رسد محدودیتی که در پلتفرم‌های اینستاگرام و واتساپ ایجاد شده موقتی باشد و بیشتر برای موضوعات امنیتی به این شکل درآمده.

وی در خصوص جبران خسارت وارد شده به کسب و کارها، اظهار کرد: تعامل خوبی با وزارت امور اقتصادی و دارایی در این خصوص ایجاد شده است و در این راستا ما یک برنامه برای کسب و کارهایی که به پلتفرم‌های داخلی مهاجرت کنند، در نظر گرفته‌ایم و با کمک وزارت اقتصاد یک بسته حمایتی مانند معافیت مالیاتی و اعطای تسهیلات، برای آنها پیش‌بینی شده است.

وزیر ارتباطات همچنین در خصوص فیلترینگ اینستاگرام، اعلام کرد: چنین برنامه‌ای نداشتیم و نداریم. در شرایط عادی فیلترینگ نداشتیم، ولی با توجه به اینکه به قواعد پایبند نبودند، در سیاست‌ها تجدید نظر شده است.

زارع پور در خصوص تحریم وی گفت: شخصا از این امر خوشحال هستم و اقداماتی که آمریکا در طی ۴۳ سال گذشته با ایران انجام داده، راه به جایی نبرده و این اقدامات قطعا راه به جایی نخواهد برد.

وی ادامه داد: این امر برای من عجیب بود که بهانه‌ای که برای آن اعلام کردند، از سوی کسانی هست که خودشان با ادعای امنیت ملی حتی اکانت رییس‌جمهور خود را مسدود می‌کنند و مدعی شده‌اند که حقوق بشر را رعایت می‌کنند.

ماهواره‌های دانشگاهی

وزیر ارتباطات یکی از موضوعات جدی در دستور کار این وزارتخانه را حمایت‌ از فعالیت‌های بخش‌های مختلف در حوزه ساخت ماهواره دانست و گفت: همه فعالیت‌های حوزه‌های ماهواره‌سازی باید در راستای برنامه فضایی کشور باشد که این برنامه را تدوین کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه به زودی این برنامه در شورای عالی فضایی مطرح و مصوب خواهد شد، اظهار کرد: در این برنامه نیاز کشور در حوزه‌های سنجشی و مخابراتی و سایر ماهواره‌ها مشخص شده است و بر اساس آن هر مجموعه‌ای که بخواهد در این حوزه فعالیت کند، به منظور جلوگیری از موازی‌کاری و تمرکز منابع مالی در راستای نیاز واقعی کشور، باید در راستای برنامه و نقشه راه فضایی ۱۰ ساله کشور باشد.

زارع‌پور اضافه کرد: از این رو هر مجموعه‌ای که ظرفیتی برای ساخت ماهواره دارد، می‌تواند به سازمان فضایی ایران مراجعه و از خدمات این سازمان بهره‌مند شود.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه این گفته به معنای توقف پروژه‌های ساخت ماهواره‌ها در دانشگاه ها نیست، افزود: ما از ساخت ماهواره و هر گونه فعالیت فضایی حمایت می‌کنیم، ولی به این صورت نباید باشد که ۱۰ دانشگاه بر روی ساخت ماهواره سنجشی متمرکز شوند و از ساخت ماهواره مخابراتی غافل شوند. به همین دلیل است که برنامه کاملی برای ۱۰ سال آینده با کمک بخش‌های گوناگون کشور تهیه شده است که به زودی مصوب خواهد شد.


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/4ywvm2