پنج‌شنبه 01 آذر 1403 - 21 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1399/09/26 08:11
کد خبر: 7491

عکاسی تبلیغاتی

منظور از عکاسی تبلیغاتی، عکس گرفتن از چیزهای است که باید تحت پوشش تبلیغات قرار بگیرند. هدف از عکاسی تبلیغاتی این است که آیتم‌هایی که قرار است تبلیغ شوند را به جذاب‌ترین شکل ممکن نشان دهیم و مخاطبان را برای خرید آن‌ها ترغیب کنیم. می‌توانید عکس‌های حرفه‌ای که با هدف تبلیغات گرفته می‌شوند را به وفور در اطراف خود ببینید.

 برای مثال عکس‌های کاتالوگ‌ها، بروشورها، لیست قیمت محصولات و یا تبلیغات روی بیلبوردها در سطح شهر، همه محصول عکاسی صنعتی هستند. در ادامه‌ی این مطلب، قصد داریم بیشتر با عکاسی تبلیغاتی و صنعتی آشنا شویم.

 

 

 

 

عکاسی تبلیغاتی چگونه صورت می‌گیرد؟

فرآیند عکاسی صنعتی، تفاوت‌هایی با عکاسی معمولی دارد. در زیر می‌توانید برخی از الزاماتی را که عکاس باید در زمان گرفتن عکس صنعتی رعایت کند را مشاهده کنید:

  • عکس صنعتی باید واضح باشد و مفهوم نهفته در تبلیغات را به صورت دقیق به مخاطب برساند.
  • در عکاسی صنعتی برای رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب، از محصول چندین عکس با کانسپت‌های متفاوت می گیرند و در نهایت بهترین آن‌ها را انتخاب می‌کنند.
  • معمولا عکس صنعتی پس زمینه یا سایه ندارد، یا اینکه پس زمینه‌ی عکس ساده و یک رنگ است.
  • تمام فرآیندی که در حین عکاسی صنعتی صورت می‌‌گیرد، برای ایجاد جذابیت بیشتر در محصول موردنظر و همچنین ایجاد افکار خوشایند در ذهن مخاطبان است.
  • نکته‌ی کلیدی در عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، ترکیب ایده، فضا و رنگ عکس‌ها است.
  • تا همین اواخر عکاس‌های صنعتی معمولا از دوربین‌های فیلمبرداری بزرگ یا متوسط استفاده می‌کردند. ولی با افزایش محبوبیت عکاسی دیجیتال، این روزها اغلب از دوربین‌های دیجیتال استفاده می‌شود.

 

 تفاوت بین عکاسی تبلیغاتی و عکاسی صنعتی

بین عکاسی تبلیغاتی و صنعتی تفاوت‌هایی کلیدی وجود دارد. عکاس‌های تبلیغاتی، هنرمندانی هستند که کارشان روایت یک داستان فریبنده از طریق استفاده از فضا، رنگ، قاب بندی و... برای خلق تصاویر است. در زیر می‌توانید تفاوت‌های این دو سبک عکاسی را مشاهده کنید.

 

اهداف عکاسی تبلیغاتی و صنعتی با هم تفاوت دارند

یکی از تفاوت‌های عمده بین عکاسی صنعتی و تبلیغاتی، هدف انجام این دو کار است. هدف عکاسی صنعتی این است که محصول را همان گونه که هست، به نمایش بگذارد. در عوض، هدف عکاسی تبلیغاتی، نمایش محصول به شکلی است که مخاطب را ترغیب به خرید آن کند.

 

تفاوت عکس صنعتی و تبلیغاتی

عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در سبک عکاسی با هم تفاوت دارند. برای مثال، معمولا در کادربندی عکس‌های صنعتی، سخت‌گیری بیشتری اعمال می‌شود. به شکلی که هیچ چیز نگاه بیننده را از محصول منحرف نمی‌کند. برای مثال، نور و رنگ پس زمینه ساده هستند.

 

 منبع: عکاسی صنعتی و یا عکاسی تبلیغاتی چیست و چه کاربردی دارد؟

 

برعکس در عکاسی تبلیغاتی، کادربندی جسورانه‌تر و خلاقانه‌تر صورت می‌گیرد. زیرا هدف از عکسبرداری تبلیغاتی، فقط نشان داد محصول به بینندگان نیست، بلکه عکاس‌های تبلیغاتی قصد دارند با عکس‌های خود، احساساتی خاص را در بیننده ایجاد کنند.

 

 

oi

 

مخاطبان هدف عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

مخاطبان هدف عکاسی صنعتی، با عکاسی تبلیغاتی فرق دارند. عکس‌هایی که توسط عکاس‌‌های صنعتی گرفته می‌شود، اغلب در خرده فروشی‌ها یا صرفا برای تبلیغات محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. ولی شرکت‌هایی که به دنبال جذب مشتری جدید و یا فروش محصولات خود هستند، عکاس‌های تبلیغاتی را استخدام می‌کنند.

 

آموزش عکاسی تبلیغاتی

افراد زیادی به دنبال آموزش عکاسی صنعتی و تبلیغاتی هستند. درست است که عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، تفاوت‌هایی با هم دارند، ولی اصول پایه‌ی آموزش عکاسی تبلیغاتی و صنعتی با هم مشابه هستند. در ادامه می‌توانید آموزش عکاسی صنعتی و تبلیغاتی را به صورت گام به گام دنبال کنید.

آموزش عکاسی صنعتی و تبلیغاتی به صورت گام به گام

ورود به صنعت عکاسی تبلیغاتی، به هیچ وجه کار ساده‌ای نیست. زیرا بازار آن پیچیده است و شرکت‌ها هم به دنبال بهترین عکاس‌های این صنعت می‌گردند. این موضوع اهمیت آموزش عکاسی تبلیغاتی را بیشتر هم می‌کند. در زیر به چند مورد از مواردی که برای شروع کار خود باید در نظر بگیرید، اشاره کرده‌ایم:

  1. رزومه‌ی قوی برای خود بسازید: ابتدا باید تصمیم بگیرید می‌خواهید در چه زمینه‌ای کار کنید، سپس باید رزومه‌ای کامل و باکیفیت در این مورد بسازید. رزومه‌ی شما باید طیف گسترده‌ای از موضوعات مختلف را در بر بگیرد. با این کار علاوه بر ساختن یک رزومه‌ی خوب، تجربه‌ی کار خود را هم بالا می‌برید.
  2. کار شما باید بهتر از رقبایتان باشد: برای موفق شدن در بازار کار عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، نه تنها باید در کار خود حرفه‌ای باشید، بلکه باید زمان بیشتری صرف کنید تا از رقبایتان هم پیشی بگیرید. برای مثال، می‌توانید زمانی را به آزمایش سبک‌ها، تجهیزات و پس زمینه‌های مختلف اختصاص دهید تا سبکی که با آن راحت هستید را پیدا کنید.
  3. کار حرفه‌ای‌ها را دنبال کنید: کار افرادی را که هم اکنون در حرفه‌ی مورد نظر شما موفق هستند، دنبال کنید. ببینید آن‌ها چه کاری را خوب انجام می‌دهند و چطور ویژگی‌های شخصی خود را به عکس‌ صنعتی خود اضافه می‌کنند. برای این کار نباید فقط به تصاویری که حرفه‌ای‌ها می‌گیرند نگاه کنید، بلکه باید به دنبال مقاله‌هایی باشید که در آن‌ها درمورد روش‌های کار خود صحبت کرده‌اند.
  4. درباره‌ی محصولات و مخاطبان هدف خود تحقیق کنید: مخاطب هدف تمام محصولات با هم تفاوت دارند. این اطلاعات ازاین رو مفید هستند که به شما ویژگی‌های منحصربه‌فرد هر محصول و دلیلی که مردم به آن‌ها علاقه نشان می‌دهند را به شما نشان می‌دهند.
  5. اطلاعات بازاریابی خود را گسترش دهید: عکاسی تبلیغاتی فقط بخش کوچکی از بازاریابی است. کسب اطلاعات بیشتر در مورد بازاریابی می‌تواند به عکاس‌های صنعتی کمک کند جایگاه خود را در این صنعت پیدا کنند. فرق زیادی بین عکاسی است که دید گسترده‌ای در مورد بازاریابی دارد، با عکاسی که فقط عکس‌هایی را به مشتریان ارائه می‌دهد که تنها از نظر خودش مناسب هستند.
  6.  

تعرفه عکاسی: قیمت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی

تعرفه‌ی عکاسی معمولی با قیمت عکاسی صنعتی و تبلیغاتی تفاوت دارد. دلیل آن هم تفاوت در مشتریان نهایی و تجهیزات مورد استفاده‌ی عکاس‌های صنعتی و تبلیغاتی است. در ادامه می‌توانید با تعرفه‌ عکاسی صنعتی آشنا شوید.

 

tttt

 

 

تعرفه عکاسی صنعتی به چه مواردی بستگی دارد؟

شاید برای بعضی از مردم سوال پیش بیاید که چرا تعرفه عکاسی صنعتی با تعرفه عکاسی معمولی فرق دارد؟ در جواب این سوال می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • هزینه‌ی تجهیزات عکاسی تبلیغاتی: قیمت تجهیزاتی که برای عکاسی صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، خیلی بیشتر از قیمت تجهیزات عکاس‌های عادی است. قطعاً با وجود استفاده از تجهیزات گران، تعرفه‌ی عکاسی صنعتی هم بالا می‌رود.
  • زمانی که صرف عکاسی صنعتی می‌شود: اغلب عکاس‌های عادی می‌توانند عکس موردنظر شما را ظرف یک ساعت یا بیشتر آماده کنند. ولی آماده کردن عکس صنعتی، حداقل هشت ساعت طول می‌کشد. دلیلش هم ظرافتی است که عکاس باید حین آماده کردن ایده و فضا و سایر تجهیزات موردنیاز، به کار ببرد.
  • هزینه‌ی آماده کردن استودیو: عکاس‌های صنعتی حرفه‌ای، باید هزینه‌ای را برای خرید یا اجاره‌ی استودیو اختصاص دهند. این موضوع هم می‌تواند روی تعرفه‌ی عکاسی صنعتی تأثیر بگذارد.

 

جمع‌بندی

همانطور که ذکر شد، عکاسی تبلیغاتی و صنعتی با وجود شباهت‌هایی که دارند، از نظر هدف عکاسی و مشتریان نهایی خود با هم متفاوت هستند. بااین‌وجود، برای یادگیری هر دو نوع عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، باید یک سری اصول پایه را بدانید. در نهایت، هر چه اطلاعات بیشتری از صنعتی که قرار است در آن کار کنید، داشته باشید، می‌توانید در حرفه‌ی خود موفق‌تر باشید.

Source:

Netgro social media and growth website

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/4v9xz3