این روزها صحبتهای زیادی در مورد داستان ترسناکی به نام «چالش مومو» مطرح میشود که گفته میشود کودکان را به خودکشی و حملات خشونتآمیز تشویق میکند؛ اما کارشناسان و مسئولان میگویند این چالش ابداً جدی نیست. ماجراهایی که درباره این چالش مطرح میشود، چقدر صحت دارد؟هرازگاهی شنیده میشود که چالشهایی محیط شبکههای اجتماعی را پر کرده و افرادی که در این شبکهها قرار دارند را تحت تأثیر قرار میدهد.اما زمانی که این چالشها افراد کم سن و سال را هدف بگیرد باید کمی نگران باشیم؛«چالش مومو» یکی از این موارد است.
این آخرین استوری کودکیست که گفته میشود پس از تماس از سوی چالش " مومو " و خروج از منزل بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داده است.
مانی پورحامدی با 4 هزار دنبال کننده در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت داشته و از خود کلیپ های طنز منتشر می کرده است.
عکس زیر نیز از پلاکارد تسلیت فوت این نوجوان منتشر شده است:
پلاکارد فوت نوجوان اهوازی به علت چالش مومو
بنا بر اعلام رسانه های تلگرامی این نوجوان 11 ساله بر اثر ترسیدن در چالش مومو MOMO دچار حمله قلبی شده و جان خود را از دست داده است.
خبرنگاری به اسم عباس مدحجی در رابطه با چالش مومو در توییتر نوشت: چالش مومو واقعا دارد به جاهای باریک میکشد. دیروز خبر مرگ یک دانش آموز در اهواز دراثر همین چالش غمگینمان کرد و حالا ردپای آن در فضای مجازی دانش آموزان خرمشهر زنگ خطر را بصدا درآورده. چند نمونه ی موثق را دیدم تا باورم شد فرزندانمان چقدر در معرض خطر و بی دفاع اند. هوشیارباشیم!