جمعه 02 آذر 1403 - 22 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1399/07/22 21:05
کد خبر: 5685

سود سهام عدالت چگونه به حساب سهام داران واریز می شود؟

شورای عالی بورس اعلام کرد بر اساس آیین‌نامه ابلاغ شده شرکت‌های استانی سهام عدالت باید نسبت به پرداخت سود سهام‌داران اقدام کنند. سود سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند به حساب شخصی واریز و سود افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند به حساب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی واریز می شود.

بر اساس تعریفی که در پایگاه اطلاع‌رسانی   سهام عدالت  ، مشاهده می‌کنیم، منظور، فروش تسهیلات بخشی از سهام شرکت‌های دولتی معین، به اقشار پایین درآمدی جامعه است. به زبان دیگر، می‌توان سهام عدالت  را نوعی یارانه، تلقی کرد. طرح سهام عدالت در دولت نهم اجرایی شد و در میان طرح‌های اقتصادی دولتی در جهت بهبود رفاه و حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه و فقرا، طرح سهام عدالت بیشتر موردتوجه بوده و به دفعات مورد حمایت قرارگرفته است.

 


خبرداغ:ریحانه پارسا به علت افسردگی بعد از طلاق از بازیگری خداحافظی کرد+فیلم جنجالی

 

دکتر حسن قالیباف اصل، دبیر و سخنگوی شورای عالی بورس گفت: امروز در جلسه شورای عالی بورس در خصوص دو محور فرآیند داد و ستد سهام عدالت و تاسیس شرکت های تامین سرمایه تصمیم گیری شد.

وی ضمن بیان اینکه تا به حال ۲۷ شرکت آماده پذیرش در بورس شده‌اند، به آخرین وضعیت سهام عدالت و شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی اشاره کرد و افزود: در جلسه امروز آخرین وضعیت شرکتهای سرمایهگذاری استانی و سهام عدالت بررسی و گزارشی در این خصوص به شورای عالی بورس ارائه شد. بر اساس آیین‌نامه ابلاغ شده در مرداد ماه، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی موظف بودند سهام‌داران خود را شناسایی و اسامی آنها را در سامانه  ثبت کنند. 

دو ماه از ابلاغ آیین نامه سپری شده و اکنون شرکت‌های سرمایه گذاری باید به منظور انتخاب اعضای هیات مدیره سهامداران را برای حضور در مجمع دعوت کنند.

شرکت‌های سرمایه‌پذیر هم باید سود سهام‌دارانی که روش مستقیم و غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند مطابق سایر سهام‌داران پرداخت کنند. به این ترتیب سود سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند به حساب شخصی واریز و سود افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند به حساب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی واریز می شود.

 


خبرجنجالی:اولین مصاحبه ی کیمیا علیزاده به زبان آلمانی بعد از مهاجرت+فیلم دیده نشده


 

دکتر قالیباف به ضرورت اصلاحات مصوبه سال ۹۱ شورایعالی بورس در خصوص شرکت های تامین سرمایه نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به مصوبات شورا در سال ۹۱ تاسیس شرکت های سرمایه گذاری موسسین می توانستند حداکثر ۳۵ درصد یک شرکت تامین سرمایه را داشته باشند. اما امروز با اصلاحاتی که در این مصوبه صورت گرفت موسسین شرکت هایی که سهام عام تشکیل می دهند، فارغ از این که یک گروه یا چند گروه باشند، می توانند حداکثر۶۰ درصد یک شرکت تامین سرمایه را داشته باشند و مجاز هستند که ۴۰ درصد مابقی را پذیره نویسی عمومی کنند. همچنین اگر گروه یا گروه هایی عضو هیات مدیره و سهامدار یک شرکت تامین سرمایه باشند نمی توانند در دیگر شرکت های تامین سرمایه به عنوان عضو هیات مدیره حضور داشته باشند.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/4mjgw4