جمعه 02 آذر 1403 - 22 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1401/08/18 05:22
عادل فردوسی
کد خبر: 10407

سخنان عادل فردوسی پور در جمع دانشجویان شریف غوغا کرد | اشک عادل فردوسی پور در آمد

عادل فردوسی پور گفت : به زن زندگی و آزادی احترام بگذاریم.

عادل فردوسی‌پور (زاده ۱۱ مهر ۱۳۵۳) رفسنجان گزارشگر فوتبال، تهیه‌کننده، مجری تلویزیونی، صداپیشه، مترجم و مدرس دانشگاه اهل ایران است.عادل فردوسی‌پور فعالیت حرفه‌ای خود از سال ۱۳۷۲ با روزنامه‌نگاری در مجلات ورزشی شروع کرد و سپس در تلویزیون نیز به عنوان گزارشگر ورزشی مشغول به کار شد. عادل فردوسی پور پس از گزارشگری مسابقات فوتبال جام جهانی ۱۹۹۸ به شهرت رسید و در سال ۱۳۷۸ برنامه ۹۰ را برای بررسی فوتبال ایران طراحی و تهیه کرد. عادل فردوسی پور تا سال ۱۳۹۷ که از سوی مدیران صداوسیما کنار گذاشته شد، به اجرای ۹۰ پرداخت و این برنامه همواره از پرمخاطب‌ترین و بهترین برنامه‌های صدا و سیما به‌شمار می‌رفت. او همچنین تهیه‌کنندهٔ برنامه‌های پرطرفدار دیگری مانند فوتبال ۱۲۰ و فوتبال ۳۶۰ است.عادل فردوسی پور گفت:جای دانشجو پشت میله زندان نیست. همه مردم ایران خواهان آزادی بی‌قیدوشرط دانشجوهای در بند هستند. این خواسته حداقلی نه تنها این دانشگاه، بلکه تمام دانشگاه‌هاست.

عادل فردوسی

نیروهای لباس‌شخصی را برای دانشجوها نباید به کار برد.

شما وقتی سرود را خواندید، اشک از چشم‌هایمان جاری بود. حضور شما دلگرم‌کننده است.

به زن زندگی و آزادی احترام بگذاریم.

عادل فردوسی

ظرف روزهای اخیر این شایعه بار دیگر مطرح شد که شاید عادل فردوسی پور از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا مسابقات تیم ملی ایران برای جام جهانی ۲۰۲۲ را در صفحه فارسی اینستاگرام کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارش کند. اتفاقی که تقریباً دو سال پیش در تاریخ بیست و نهم آذرماه سال ۱۳۹۹ و در فینال لیگ قهرمانان آسیا اتفاق افتاد و همه را غافلگیر کرد.

روزی که عادل فردوسی پور گزارش دیدار تیم های پرسپولیس و اولسان کره جنوبی را با بغضی که در گلو داشت در صفحه فارسی AFC آغاز کرد و اتفاقاً همان گزارش نیز با استقبال کم سابقه مخاطبان اینستاگرامی این صفحه مواجه شد و رکورد قابل توجهی را هم برجای گذاشت.

حالا و در شرایطی که گفته می شود شد احتمالاً عادل فردوسی پور در جریان برگزاری مسابقات ۲۰۲۲ قطر به این کشور سفر می کند بعضی بر این اعتقادند که شاید بار دیگر سورپرایز کنفدراسیون فوتبال آسیا برای علاقمندان ایرانی فوتبال، گزارش مسابقات تیم ملی کشورمان با صدای عادل فردوسی پور باشد.

شایان ذکر است؛ موضوع گزارش فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسیا توسط عادل فردوسی پور نیز تا چند ساعت پیش از شروع آن دیدار رسانه ای نشده بود و در نهایت این اتفاق باعث تعجب بسیاری از اهالی ورزش به ویژه پرسپولیسی ها شد و با تکرار احتمالی این اتفاق این بار همه اهالی فوتبال سورپرایز خواهند شد.

روزنامه‌نگاری

او کار رسانه‌ایِ خود را در سال ۱۳۷۲ با روزنامه‌نگاری در روزنامه ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. او دربارهٔ شروع کارش به عنوان روزنامه‌نگار گفته‌است: «اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری‌ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم.

عادل در آن زمان، دانشجوی سال سوم کارشناسی زبان انگلیسی بود و در بخش ترجمهٔ صفحهٔ فوتبال خارجی کار می‌کرد. او پس از قبولی در آزمون گزارشگری صدا و سیما، کمی از روزنامه‌نگاری فاصله گرفت. او با مجله سروش جوان، مجله همشهری جوان و روزنامه جام‌جم به همکاری پرداخته و همچنین برای مجله ورلد ساکر چند یادداشت نوشته‌است.

عادل فردوسی

در تلویزیون

فردوسی‌پور در پایان سال ۱۳۷۳، پس از چندین بار آزمونی که رد شده بود، به صدا و سیما راه یافت و برای اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد.او در ابتدا مسابقات تنیس را گزارش می‌کرد، زیرا در آن زمان ذهنیت مثبتی دربارهٔ جوانان علاقه‌مندی که خواستار ورود به عرصه گزارشگری فوتبال بودند، وجود نداشت. او همچنین به گزارش یک برنامه به نام منتخب ورزشی پرداخت. اطلاعات مفیدی که فردوسی پور دربارهٔ ورزش داشت، باعث شد تا با جلب اعتماد، به مرور گزارش چند دقیقه‌ای مسابقات فوتبال خارجی را به وی واگذار کنند.

در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات که با درخشش تیم فوتبال ایران همراه بود، فردوسی‌پور به عنوان اطلاعات‌دهنده در کنار سایر گزارشگران مشغول شد و در ادامه نیز از گزارش ۵ و ۱۰ دقیقه‌ای آغاز شده تا اینکه به گزارش کامل یک مسابقه فوتبال رسید.


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/4daxm4