محمود پاکدل در طول دو سال و نیم گذشته بیش از ۳۹ هزار نفر از مجروحین فاقد صورت سانحه و مدارک بالینی درصد جانبازی گرفتهاند که باعث افزایش مشمولین فاقد شغل و درآمد میشود که امیدواریم در برنامه هفتم توسعه این مشکل حل شود.
وی با گرامیداشت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس درباره حق معیشت جانبازان، توضیح داد: ایثارگران حق زیادی به گردن ما و همه مردم دارند و همه باید تلاش کنند تا مشکلات این عزیزان کاهش یابد. در بند «ب» ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف شده است اعتبار لازم برای تأمین حداقل معیشت ایثارگران فاقد شغل و درآمد را در بودجه پیشبینی و در اختیار دستگاه مربوطه قرار دهد.
پاکدل افزود: در اجرای این قانون حدود ۱۱۰ هزار نفر مشمول پرداخت کمک معیشت شدند اگرچه مبلغ آن کافی نیست و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است. در مجلس طرح دو فوریتی مطرح است که این مبلغ به ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش یابد که بنیاد شهید و امور ایثارگران با این افزایش موافق است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره تعداد افراد مشمول این کمکمعیشت گفت: تعداد نهایی این عزیزان مشمول قابل پیشبینی نیست و حدود ۴۰ هزار ایثارگر در نوبت بودند و از ابتدای سال کمکمعیشت ۹۰۰۰ ایثارگر جدید برقرار شده است ضمن اینکه احراز ایثارگران ادامه دارد و به عنوان نمونه در طول دو سال و نیم گذشته بیش از ۳۹ هزار نفر از مجروحین فاقد صورت سانحه و مدارک بالینی درصد جانبازی گرفتهاند که باعث افزایش مشمولین فاقد شغل و درآمد میشود که امیدواریم در برنامه هفتم توسعه این مشکل حل شود.
پاکدل در ادامه به موضوع حق پرستاری والدین معظم شهدا و جانبازان پرداخت و گفت: سازمان برنامه و بودجه در مرداد ماه سال جاری با افزایش ۳۸ درصدی حق پرستاری موافقت کرد و این افزایش باید در ۴ ماه ابتدای سال نیز در نظر گرفته شده و پرداخت شود ضمن اینکه تأکید بنیاد شهید و امور ایثارگران افزایش ۵۷ درصدی حق پرستاری است و این افزایش در حال پیگیری است.