ذهنم درگیر بود و دلم می خواست شخصی را در زندگی ام به صورت موقتی داشته باشم. از سویی نمی توانستم درددلم را به کسی بگویم. دلم نمی خواست ذهنیت خانواده در مورد من تغییر کند. مدتی بود که در یک گروه تلگرامی که از قضا دنبال کننده بسیار زیادی هم داشت عضو شده بودم. مواردی در آنجا به عنوان ازدواج موقت مطرح می شد و هرکس بسته به توانایی مالی که داشت مورد خود را انتخاب و سپس با طرف مقابل وارد گفت وگو می شد.
در این بین پست زنی جوان نظرم را جلب کرد. مواردی که او در پیامش اشاره کرد بود با شرایط من هم خوانی داشت برای همین به صفحه او مراجعه کردم و با او وارد گفت وگو شدم.
باشگاه همسریابی مرد شیاد را به دام انداخت
رابطه مان چند روزی در تلگرام به صورت مجازی ادامه داشت. عاشقش شده بودم. زنی مؤدب جلوه می کرد و در حرف هایش سعی می کرد مراتب ادب و احترام را رعایت کند. از او خوشم آمده بود و دلم می خواست هرچه سریع تر ببینمش. چند بار از او درخواست کردم که قراری را ترتیب دهد تا همدیگر را ببینیم اما هر بار زیر بار درخواست من نمی رفت. او گفت برای شکل گیری این ازدواج باید در سامانه باشگاه عضو شوم و بعد هم یک نرم افزار موبایلی را در همان صفحه برایم فرستاد.همان نرم افزار سبب شد تا همه هست و نیستم را ببازم.
سابقه کیفری ندارد و فکرش را هم نمی کرد دستش برای قانون رو شود. زمانی که مأموران او را در خانه اش به دام انداختند از تعجب سرش داشت شاخ در می آورد. برای اینکه خودش را از دسته نیندازد، شروع کرد به آسمان ریسمان بافتن و مدعی شد هیچ نقشی در پرونده کلاهبرداری ندارد.
خودش خوب می دانست که سرقت پول های مرد بخت برگشته کار چه کسی است اما دیوار حاشایش بلند بود و همه چیز را از دم انکار می کرد. دیگر دستش برای مأموران رو شده بود. آن ها ردش را درست زده بودند و همه تراکنش های مالی به او ختم می شد. البته یک معما در پرونده وجود داشت. اگرچه شاکی پرونده مدعی بود زنی جوان هست و نیستش را به باد داده اما همه شواهد و مستندات به این مرد جوان ختم می شد؛ موضوعی که یک علامت سؤال بزرگ برای مأموران پلیس ایجاد کرده بود.
تحقیقات این پرونده ادامه داشت تا اینکه بدافزار نصب شده بر روی گوشی تلفن همراه شاکی، گره این پرونده را باز و حقیقت را روشن کرد. بدافزار جاسوسی که مأموریت یافته بود سرمایه چند ده میلیونی او را بالا بکشد.
با شکایت مرد 40 ساله که 64 میلیون تومانش را باخته بود، مأموران پلیس چناران وارد عمل شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند.
در بررسی های اولیه مأموران و تعدد این گونه پرونده های کلاهبرداری مجازی احتمال هک شدن گوشی تلفن همراه شاکی مطرح شد بنابراین پرونده برای بررسی بیشتر در اختیار مأموران پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت.
مجریان قانون در همان ابتدا به بررسی دقیق اظهارات مال باخته پرداختند که مشخص شد او با عضویت در یک گروه تلگرامی با زنی جوان آشنا شده و سپس با درخواست این فرد، نرم افزاری را به عنوان عضویت در باشگاه همسران بر روی گوشی تلفن همراهش نصب کرده است.
با بررسی نرم افزار موصوف مأموران دریافتند که این نرم افزار موبایلی نوعی بدافزار جاسوسی است که در همان ابتدا از کاربر می خواهد تا به او اجازه دسترسی به پیامک ها و تصاویر را بدهد. شاکی بی اطلاع از این بدافزار بوده و چون قصد ازدواج داشته بدافزار را نصب کرده و براساس نقشه سازندگان این نرم افزار پیش رفته است.
در ادامه بدافزار از مال باخته می خواهد تا برای پرداخت حق عضویت در باشگاه همسران مبلغ 2000 تومان را بپردازد. شاکی نیز وارد درگاه به ظاهر بانکی بدافزار شده و اطلاعات حسابش را وارد می کند. از سوی دیگر چون بدافزار دسترسی کامل به پیامک های شاکی پیدا کرده رمز پویای ارسال شده را برای فرد مورد نظر بفرستد. همین عملیات به ظاهر ساده به فیشینگ اطلاعات بانکی مال باخته ختم می شود و بود و نبودش سرقت می شود.
بدافزاری که همه موجودی حساب شاکی پرونده را بالا کشیده و حساب بانکی اش را صفر کرده بود.
روز گذشته رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه هیچ اقدام مجرمانه ای در بستر فضای مجازی از دید پلیس مخفی نمی ماند گفت: در این پرونده مردی جوان با معرفی خود به عنوان زنی مطلقه و با راه اندازی گروهی تلگرامی تحت عنوان «همسریابی» فردی را فریب داده و بعد از به دام انداختن طعمه خود، نقشه مجرمانه اش را عملی ساخته است. او برای اینکه بتواند به حساب مال باخته که مردی 40 ساله و اهل و ساکن شهرستان چناران است، دست یابد ابتدا اعتماد او را جلب کرده و سپس بدافزار جاسوسی خود را در اختیار این فرد قرار می دهد. متهم با این توجیه که مال باخته باید در باشگاه همسران عضو شود و مدارک مورد نیاز را تهیه و ارسال کند از این فرد می خواهد بدافزار موصوف را نصب کند.
سرهنگ جواد جهانشیری ادامه داد: حالا با نصب نرم افزار، روند کلاهبرداری در مسیر تکراری فیشینگ می افتد و مال باخته با دستان خودش زمینه خالی شدن حسابش را برای متهم آماده می کند.
این مقام ارشد پلیس فتای استان بیان کرد: مأموران پس از انجام تحقیقات اولیه و با استفاده از مهندسی اطلاعات در فضای سایبری رد متهم را در شهرک قدس شهرستان چناران زدند و او را دستگیر کردند. متهم ابتدا حاضر به همکاری با قانون نبود اما در ادامه تحقیقات، وقتی با مستندات و ادله موجود روبه رو شد به جرمش اعتراف کرد. این جوان 26 ساله معترف شد که خود را به عنوان زن جا زده و با ترفند فیشینگ اطلاعات 64 میلیون تومان را از طریق خرید اینترنتی سرقت کرده است. متهم پس از تکمیل تحقیقات در اختیار مقام قضایی قرار گرفت و پیگیری های پلیسی برای کشف دیگر جرائم احتمالی او ادامه دارد.
منبع : رکنا