چهارشنبه 30 آبان 1403 - 20 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1399/08/03 14:27
کد خبر: 5983

دستور عجیب روحانی در این روز‌های سخت!

اقتصاد ایران روز‌های سختی را سپری کرده و روز‌های سختی را ‌نیز پیش رو دارد.

حسن روحانی متولد ٢١ آبان ١٣٢٧ در شهر سرخه (استان سمنان)است.حسن روحانی دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد است.همچنین حسن روحانی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌باشد.مردم ایران در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۹۶ برای دومین بار با میزان رای ۲۳٬۶۳۶٬۶۵۲ حسن روحانی را به عنوان رئیس جمهور منتخب خود برگزیدند.


خبرداغ:اولین مصاحبه ی زیر خاکی از زنده یاد خسرو شکیبایی+فیلم


 

 روزنامه «جهان صنعت» طی یادداشتی در شماره خود نوشت: اقتصاد ایران روز های سختی را سپری کرده و روز های سختی را نیز پیش رو دارد. در چنین روز های سخت و عجیب اقتصاد ایران بدیهی است که مدیران و اداره کنندگان کشور به دلیل پرشمار بودن و تو در تو و چندلایه بودن اقتصادی و نیز در هم تنیده شدن آن با سیاست و نبرد های بر سر قدرت، تصمیم ها و دستور های عجیب بگیرند و بدهند. به طور مثال و براساس آنچه بابک دین پرست معاون وزیر کشور گفته است متاسفانه ۱۷۱۸ واحد تولیدی کشور در تملک بانک ها قرار گرفتند.

این مقام سیاسی ادامه داده است: «در سه سال گذشته هفت دستور از سوی ریاست جمهوری برای شبکه بانکی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس کل بانک مرکزی مبنی بر برگرداندن همه واحد های تولیدی به شبکه اشتغال داشتیم.

روز گذشته نود وهشتمین جلسه ستاد رفع تولید کشور برگزار شد که وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی موظف به ارائه گزارش اقدامات شان در راستای اجرای دستورات رییس جمهور به جلسه شده بودند که در این گزارش، هزار و ۷۱۸ واحد تولیدی تحت تملک شبکه بانکی داریم.

تعیین تکلیف چهار هزار و ۵۰۰ معدن غیرفعال کشور در دستور کار بوده تا با بررسی این واحد ها فعال شوند که با این رسیدگی ۸۸۸ هزار نفر اشتغالزایی می شود که ۱۱ هزار نفر اشتغال مستقیم است.»

درباره این دستور عجیب رییس دولت دوازدهم چند نکته را به طور خلاصه یادآور می شویم:

یکم- رییس دولت باید درباره راهبردی ترین مسائل سیاسی و اقتصادی ایران تصمیم بگیرد و دستور دهد.

به طور مثال رییس جمهور ایران باید راهبرد هایی را که به رفع ممنوعیت دارایی های ارزی ایران منجر می شود در کانون توجه قرار دهد و راه های بیرون آوردن ذخایر ارزی ایران را در این شرایط پیدا کند و امور مربوط به مجادله بانک ها با کارخانه داران را به مدیران میانی و در بهترین حالت به وزیران بسپارد تا آن ها کار را فیصله دهند.

دوم- آیا رییس جمهور ایران سازمانی ندارد که به او یادآوری کند یک دستور را هفت بار داده و کسی به دستور او توجه نکرده است. چه افرادی و چگونه می توانند برای یک امر که سه سال است در جریان است هفت بار به رییس جمهور مراجعه می کنند و ایشان نیز فراموش می کند برای این یک مورد هفت بار دستور داده است. آیا او از مدیرانش نمی خواهد که چرا دستور های او نادیده گرفته می شود؟

سوم- به آقای رییس جمهور یادآور می شویم بانک ها نیز بنگاه های اقتصادی هستند و اتفاقا بنگاه هایی هستند که منابع آن ها را میلیون ها سپرده گذار کوچک و متوسط تامین کرده اند.


خبرداغ:رابطه ی امیرمحسن مرادیان و ریحانه پارسا حقیقت دارد؟+واکنش آناشید حسینی


بانک ها حق دارند بدحساب ها و نیز ناکارآمد هایی که پول مردم را گرفته و هدر داده اند را جریمه کرده و بخشی از تاوان سود ازدست رفته و اصل سرمایه خود را از آن ها پس بگیرند.

این بدترین راه برای حمایت از اشتغال سست و بی ریشه ای است که شاید بتوان با این بنگاه های ورشکسته ایجاد کرد. بنگاهی که به هر دلیل نمی تواند بدهی هایش را پرداخت کند ناکارآمد و غیراقتصادی است و نباید از جیب مردم ریخت وپاش کرد و آن ها را بیهوده دوباره راه انداخت.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/3kkyx3