وام فوری مجموعهای از وامهای قرضالحسنه و تسهیلات بانکی وسوسهبرانگیز است. صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ میتواند از وام فوری بانک بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.
شرکتهایی که از بانک مهر به کارمندان خود حقوق میپردازند، امکان اعطای وام تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان را به کارکنانشان دارند. مبلغ و مدت زمان پرداخت پرداخت اقساط این تسهیلات متغیر بوده و براساس توانمندی افراد و سیاستهای اعتباری بانک تعیین میشوند.
در کل حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات به ۱۸ ماه میرسد. طبق اعلام بهزاد شمسالدینی، مدیر شعب بانک مهر ایران، کارمندان شرکتها و ادارههای مختلف طبق لیست بیمه مشخص شده، امکان استفاده از این خدمت بانک را دارند. لازم به توضیح است که افراد نمیتوانند امتیاز این تسهیلات به به فرد دیگری انتقال دهند.
با توجه به مبلغ وام، حداکثر مدت زمان پرداخت اقساط آن و کارمزد چهار درصدی، مبلغ هر قسط به ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان میرسد. جمع کل اقساط ۲۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سود کل وام ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است.
بانک مهر ایران در تلاش است تا با گسترش منابع قرض الحسنه و پرداخت تسهیلات از این بستر نیازهای نقدینگی بسیاری از گروههای حقیقی و حقوقی را برطرف کرده و به آنها وامهای بدون بهره بپردازد. این بانک طی چند ماه اخیر تلاش کرده تا سقف تسهیلات، تعداد وامهای بدون ضامن پرداختی و … را افزایش دهد. طرح مهریار نیز در همین راستا اجرایی شده و همچنان ادامه دارد. هدف اصلی این طرح افزایش رفاه پرسنل سازمانها و شرکتها است.
انسیه خزعلی در همایش روز جهانی زن روستایی و ششمین همایش نقش آفرینی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار افزود: سال گذشته در همین زمان صندوق کارآفرینی امید وعده وام ازدواج زوجین روستایی دهه ۶۰ را داد که امیدواریم اکنون نیز این مهم عملیاتی شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: طبق آمارها تجرد دختران روستایی بسیار بیشتر از زنان شهری است و نیاز است که پشتیبانیهای لازم را برای ازدواج در روستا و تحکیم خانواده داشته باشیم که البته این مهم سال گذشته مصوب شد تا تسهیلات ویژهای برای زوجین روستایی اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: براساس آمار سال ۹۵، حدود ۱۰ میلیون نفر از زنان در روستا زندگی میکنند که میانگین سن ازدواج آنها ۲۳ سال است که به دلیل تجردی که وسعت گرفته نیازمند پشتیبانیهای جدی فرهنگی و اقتصادی است.
خزعلی ادامه داد: اکنون ۶۵ درصد زنان روستایی دارای همسر هستند که بخشی به دلیل فوت همسر و طلاق و ۲۶ درصد تجردهای قطعی داریم.
وی با تاکید براینکه سواد، آموزش، بهداشت و پشتیبانی از زندگی خانوادگی زنان را در اولویتهای مسائل زنان قرار داده ایم افزود: بیش از ۹۰ درصد در سطح کشورباسواد داریم، اما این سهم در روستاها و عشایر پایین است که برنامه ویژهای برای زنان روستایی و عشایری و بازماندگان از تحصیل خواهیم داشت و اعتبارات ویژهای برای این بخش تصویب کرده ایم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با اجرای طرح جدیدی قرار است بازماندگان از تحصیل ریشه کن شوند.
وی درخصوص حضور زنان در روستاها افزود: حضور زنان در روستاها علاوه بر جلوگیری از مهاجرت موجب ماندگاری و پویایی روستاها و پایدرای امنیت غذایی میشود که امیدواریم با پشتیبانیهای لازم این ماندگاری را سبب شویم.
خزعلی در بخش صندوقهای خرد روستایی هم اظهار داشت: معاونت زنان تسهیلاتی را در ۱۹ استان به کارآفرینانی ارایه داد تا زنان را تحت پوشش قرار دهند و برای مسکن زوجین دهه ۶۰ گامهایی خواهیم برداشت.
در همایش روز جهانی زن روستایی و ششمین همایش نقش آفرینی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار تفاهمنامه همکاری بین معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری، وزارت جهاد کشاورزی و صندوق کار آفرینی امید امضا شد که علاوه بر آن از ۱۹ زن روستایی و عشایری کارآفرین و نمونه تجلیل شد.