دوشنبه 28 آبان 1403 - 18 Nov 2024
تاریخ انتشار: 1399/08/24 12:55
کد خبر: 6659

مضرات کفش پاشنه بلند که خانم‌ها باید بدانند

این روز‌ها بانوان کفش پاشنه بلند را به عنوان یک معیار زیبایی می‌پوشند، اما استفاده از آن باعث بروز خطرات جدی خواهد شد

یکی از ملاک‌های زیبایی از نظر بانوان پوشیدن کفش پاشنه بلند است که دلایل گوناگونی باعث سوق دادن آنان به انجام این کار می‌شود.

اعتمادبه نفس:  طبق تحقیقات گوناگون بسیاری از بانوان کفش پاشنه بلند را برای دست‌یابی دوباره به اعتماد به نفس شان می‌پوشند. فریده، دختر خانمی افغانی در این باره می‌گوید از آن جایی که کفش پاشنه بلند مد شده است با پوشیدن آن بلند و زیبا می‌شوم و همین عامل باعث اعتماد به نفس من می‌شود».

باوقار و زیبا:  برخی گفته‌اند که قد شان کوتاه است و با پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند احساس زیبایی می‌کنند و باوقار به نظر می‌رسند.

جلب توجه:  برخی دیگر گفته‌اند که این کفش‌ها به آن‌ها جلب توجه می‌کند که سبب می‌شود تا احساس شخصیت کنند.

لاغرتر:  برخی دیگر ادعا دارند که با کفش‌های پاشنه بلند آن‌ها لاغرتر به نظر می‌رسند. با آن که وزن سنگین با هیچ ترفندی نمی‌تواند پنهان شود؛ اما این خانم‌ها می‌گویند که با پوشیدن این کفش‌ها، دست کم از میزان توجه به وزن آن‌ها کاسته می‌شود.
آسیب‌های پوشیدن کفش پاشنه بلند که نباید از آن ها غافل بمانید

اما این زیبایی‌های ظاهری کفش‌های پاشنه بلند دردسر‌های زیادی را نیز برای خانم‌ها دارد؛ دردسر‌های که در مواردی به پوشیدن این کفش‌ها نمی‌ارزد.

سردرد:  نخستین و عمده‌ترین آسیبی که کفش‌های پاشنه بلند برای بانوان دارد، سردردی مداوم است. کفش‌های پاشنه بلند ارتباط مستقیم با مغز دارد و با آسیب رساندن به اعصاب و سیستم مغزی موجب بروز سر دردی می‌شود.

آسیب دیدن مفاصل:  تحقیقات طبی نشان داده است که پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند، به دلیل وارد شدن فشار روی مفاصل پاها، به ویژه مفاصل پشت پا، غضروف‌های میان دو مفصل و مایع سینوویل که وظیفه سهولت بخشیدن به حرکت غضروف‌ها را دارد، به شدت صدمه می‌بیند.

کفش‌ها باید دارای کفی مناسب باشد تا قوس طولی و عرضی پا را حفظ کند و پنجه‌های پا نیز تحت فشار نباشند؛ زیرا در طولانی مدت باعث انحراف انگشت شست پا می‌شود و این نوعی بیماری جدی در مفاصل و در کل پا می‌شود که در سنین کهن‌سالی درد‌های شدید در ناحیه‌ی مفصل شست پا ایجاد می‌کند که به احتمال قوی کار پاکنندگان را به جراحی می‌کشاند.

فرورفتگی ناخن‌های پا:  برسی‌ها نشان داده‌اند که کفش‌های پاشنه بلند، علت اصلی فرو رفتن ناخن‌ها در گوشت پا هستند. برداشتن این ناخن‌ها، زمانی که پزشک از ابزار تیزی برای این کار استفاده می‌کند، درد شدیدی خواهد داشت. این درد را خانم‌ها ممکن است در جریان راه رفتن نیز احساس کنند.

راه رفتن نامتعادل:  حالت بدن خانم‌ها با پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند تغییر می‌کند. بعضی خانم‌ها نمی‌توانند در چنین موقعیتی تعادل خود را حفظ کنند. راه رفتن برای‌شان به شدت سخت می‌شود. ممکن است با از دست دادن تعادل، با سختی به زمین بیفتند. در چنین شرایطی احتمال پیچ خوردن و رگ به رگ شدن مچ پا وجود دارد و یا هم احتمال این که عضلات دچار کشیدگی و التهاب شوند نیز وجود دارد. پیاده‌روی به‌طورمعمول یک ورزش خوب تلقی می‌شود؛ ولی نه با کفش‌های پاشنه بلند!

اگر قد بلندی دارید نیازی به استفاده از کفش‌های پاشنه نخواهید داشت، اگر لاغر و ظریف هستید و می‌خواهید این خصوصیت خود را بارزتر کنید پاشنه‌های چهارگوش، یک سره و پاشنه پلتفرم مناسب شما است؛ اما اگر اندام چاق و قد بلند دارید از کفش‌های با پاشنه‌های کوتاه و نازک استفاه کنید که شما را ظریف‌تر نشان می‌دهد.

اما افرادی که قد شان کوتاه‌تر از ۱۶۵ سانتی متر باشد، تلاش کنند کم‌تر از کفش‌های پاشنه بلند استفاده کنند؛ زیرا عوارض آن بیش‌تر از فایده‌اش است. اگر استفاده هم می‌کنند، نصف روز باشد. نصف دیگر روز را کفش‌های راحت بپوشند، باور کنید زیبا شدن با ریسک بالا، ارزشش را ندارد. نگران نباشید، دنیا به آخر نمی‌رسد اگر شما از کفش‌های پاشنه بلند، استفاده نکنید.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/3k8n83