به گزارش ستاره پارسی؛ الیکا عبدالرزاقی متولد ۱۳۵۸ است.الیکا عبدالرزاقی متولد رامسر است.الیکا عبدالرزاقی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است.الیکا عبدالرزاقی فارغالتحصیل آموزشگاه هنری سمندریان است.الیکا عبدالرزاقی دارای مدرک لیسانس ادبیات نمایشی است.الیکا عبدالرزاقی همچنین همسر امین زندگانی است.
الیکا عبدالرزاقی بازیگر نقش یلدا در سریال سرباز است که این شب ها از شبکه سه سیما پخش می شود. پس از پخش قسمت های نخست این سریال مشکلی در راه رفتن این بازیگر در برخی سکانس ها دیده شد که خانم عبدالرزاقی مجبور به اعتراف شد و گفت که از ناحیه یک پا معلول است. حال پس از لو رفتن معلولیت الیکا عبدالرزاقی او تصمیم عجیبی گرفت که در ستاره پارسی می بینیم.
تصمیم عجیب در پی معلولیت الیکا عبدالرزاقی
الیکا عبدالرزاقی در گفتگویی تصمیمی غیرمنتظره بعد از اعلام رسمی معلول بودنش گفت: برای قهرمانی در پارالمپیک می جنگم!
او ادامه داد: امین زندگانی (همسرم) ماجرای پای من را از سالها قبل میدانست و به شوخی روی آنتن گفت که این را به من انداخته اند.
وی گفت: به شدت از کرونا میترسم نه بخاطر خودم، چون من نمیگیریم، ولی یک ناقل بالافطره هستم.
ویدئو ماجرای معلولیت الیکا عبدالرزاقی
بد نیست درباره بیماری الیکا عبدالرزاقی بیشتر بدانید
عبدالرزاقی درباره معلولیت خود گفت «من در یازده سالگی دچار یک بیماری به نام گیلن باره شدم و بدنم از کمر به پایین فلج شد و پای راستم برنگشت و پای چپ برگشت. آن زمان گفتند این بیماری در مناطق مرطوب زیاد است و در جایی مثل انگلستان زیاد است.
سندرم گیلن باره یک اختلال نادر است که بر اثر آن سیستم ایمنی بدن، که معمولاً تنها به ارگانیسمهای متجاوز حمله میبرد، شروع به حمله به اعصاب بدن میکند. احساس ضعف و سوزن سوزن شدن در پاها معمولاً اولین نشانههای این بیماری هستند.
علت معلولیت الیکا عبدالرزاقی
این احساس میتواند به سرعت گسترش پیدا کند و در نهایت تمام بدن فلج شود. در اغلب موارد، گیلن باره یک فوریت پزشکی محسوب میشود. بیشتر افراد مبتلا به این سندرم برای درمان باید در بیمارستان بستری شوند.
علت دقیق بیماری گیلن باره مشخص نیست، اما در اغلب موارد به دنبال بیماریهای عفونیای مثل عفونتهای تنفسی یا آنفولانزای معده یا همان گاستروانتریت (بیماری التهابی معدهای روده ای) رخ میدهد.
هیچ درمان شناخته شدهای برای سندرم گیلن باره وجود ندارد، اما روشهای کنترلیای هست که میتوانند از عوارض این بیماری و طول مدت آن بکاهند. بیشتر افراد مبتلا به این بیماری بهبودی خود را بازمی یابند، گرچه در برخی موارد هم ممکن است آثار این بیماری مثل ضعف، بی حسی یا خستگی تا مدتها در بیمار باقی بماند.