داریوش فرضیایی متولد ١ مرداد ۱۳۵۲ است.داریوش فرضیایی متولد محله جوادیه تهران است. داریوش فرضیایی مجری و برنامه ساز بخش کودک و نوجوان تلویزیون است که داریوش فرضیایی بیشتر به خاطر برنامه عمو پورنگ شناخته میشود.داریوش فرضیایی به دلیل ایفای نقش اصلی در همین برنامه، گاه در رسانهها با نام عمو پورنگ نیز شناخته میشود.
ملیکا شریفی نیا در رابطه با شایعه ی ازدواجش با عموپورنگ واکنش نشان داد:
داریوش فرضیایی مجری محبوب و پرسابقه صدا سیما محبوبیت زیادی در بین مردم دارد.این هنرمند 47 ساله کشورمان ته تغاری خانواده است و پنج برادر و دو خواهر دارد که متاسفانه یکی از برادرانش را چند سال قبل در اثر بیماری از دست داد.او از پدر تورک و مادری شمالی به دنیا آمد.
داریوش فرضیایی و مادرش
وی تاکنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد . وی در برنامه بعضیا علی ضیا در خصوص و دلیل ازدواج نکردنش گفت : اگر فرصت و شرایط آن پیش بیاید حتما ازدواج خواهم کرد.
او گفت: الان دغدغه خانوادگی دارم که مادرم است. ایشان قلبشان درد میکند و زیاد نمیتواند راه برود.
داریوش فرضیایی در 20 و 21 سالگی قبل از شهرت سه بار به خواستگاری رفت اما بخاطر اختلاف مرتبه اجتماعی هر سه بار جواب نه شنید
فرضیایی در زمان حضور خود در هند با یک خانم دکتر مامای هندیایی آشنا و حتی تمایل به ازدواج با او هم داشت اما بخاطر شرط خانم دکتر هندی برای زندگی در هند این وصلت به سرانجام نرسید.
مدتی هم عکس داریوش فرضیایی و ملیکا شریفی نیا بعنوان همسرش در فضای مجازی منتشر شد که مربوط به شروع همکاری این دو در مجموعه گل و بلبل بود
ملیکا شریفینیا (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۶۵ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. وی فرزند آزیتا حاجیان و محمدرضا شریفینیا و خواهر مهراوه شریفینیا میباشد. او دانشآموختهٔ رشتهٔ گرافیک بوده و در زمینههای گرافیک، عکاسی، تصویرسازی کتاب و ساخت آثار حجمی فعالیت میکند. وی بازی در سینما را از سال ۱۳۷۰ با فیلمی به نام اوینار به کارگردانی شهرام اسدی شروع کرد
من آدم خاطره بازی هستم ، فکر می کنم این خصوصیات را هم از مادرم به ارث برده ام به همین خاطر فکر کردن به گذشته و زنده کردن خاطرات برایم شیرین است
در ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد.
پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپهای مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها «گل پسر» و «ننه بلقیس» بود. با برنامه او «ما و شما» که به کارتونهای درخواستی بچهها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد. سال ۷۸ با مجموعه «تورنگ و پورنگ» بین بچهها چهره شد و پس از آن در ماه رمضان سال ۱۳۸۱ با اجرای برنامه کودک و نوجوان و اسم مستعار هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت.
از دیگر کارهای فرضیائی میتوان به «شبکه بی طرف»، «یکی و تکی»، «باز باران با طراوت» و… اشاره کرد. عشق و علاقه وصف ناپذیر او به مادر مهربانش ستودنی است و اجراهای دلنشین و صمیمی او سبب شد بر اساس نظرسنجیهای صورت گرفته 98% بیننده را به خود اختصاص دهد. همکاری وی با مجری خردسالی به نام امیرمحمد هم در محبوبیت برنامههایش تاثیر گذار بوده است. وی به همراه امیرمحمد در برنامهای که صداوسیما با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی تدارک دیده بود (همیار پلیس) به عنوان مجری و بازیگر ایفای نقش کرده است.
محله ی گل و بلبل
ما و شما (۱۳۷۴)
تورنگ و پورنگ (۱۳۷۸)
کودک و نوجوان (۱۳۸۱)
ویژه ماه رمضان (۱۳۸۱)
شبکه بی طرف (۱۳۸۳)
یکی و تکی (۱۳۸۴)
باز باران با طراوت (۱۳۸۵)
شبکه کودک شبکه کوچک (۱۳۸۷)
فوق برنامه عمو پورنگ (۱۳۸۸)
بوستان دوستان پورنگ (۱۳۸۹)
عبور موقت (۱۳۹۰)
هزار و شصت و شونزده (۱۳۹۱)
کتابخانه عمو پورنگ (۱۳۹۳–۱۳۹۲)
عیدانه ۹۴ عمو پورنگ (۱۳۹۴)
محله گل و بلبل (١٣٩۴)
عیدانه ۹۵ عموپورنگ (۱۳۹۵)