گیتی خامنه مجری تلوییزیون با انتشار ویدئویی از پدزش یاد او را زنده کرد و نوشت: "دو سال پیش در روزی مثل امروز آخرین لحظه هایت را نفس کشیدی پدرم...
ساعت ۱۱:۴۵ امروز مسافر بودی و من با آنکه می خواستم نتوانستم ،از سفر منصرفت کنم.نتوانستم عزیز دلم...
تنها رفتی؛ مثل همه ، که این سفر تنها سفری است که نمی توان آن را با همسفر طی کرد. عزیز دل گیتی، چه خوب من را با مرگ آشتی دادی! بعد از تو دیگر هیچ چیزی آنقدرها سخت نیست، هیچ لحظه ای آنقدرها غمگین نیست و هیچ حادثه ای آنقدرها ماندنی نیست که با ترس عظیم از دست دادنت در همه ی سال های زندگی ام حتی ذره ای برابری کند.
ین رامی نویسم تا اگر کسی این روزها چنین فقدانی را تجربه می کند کمی آرام بگیرد...بعد از تو خیلی ها به سفر کوتاه شان در این دیار پایان دادند و عازم مقصد شدند.ما هم دیر یا زود به سراغ تان می آییم. هوای مان را داشته باشید ،شما دیگر با آنجا غریبه نیستید!
چه نیازی به تکرار دوستت دارم است پدرم!؟این را خوب می دانسته ای و می دانی عزیزترین ام.
همیشه با منی و با من و در قلب و ذهن من ؛ تا موعد دیدار...به مناسبت دومین سال آسمانی شدنت ... و به نیت آرامش هر کسی دلتنگ پاره ای از وجودش است...و در پایان... هیچکس در اینجا نمی ماند."
گیتی خامنه مجری و گوینده تلویزیون و برنامه کودک و نوجوان در سال ۱۳۴۳ در تهران به دنیا آمده است
گیتی خامنه در سال ۱۳۴۳ در تهران، خیابان امیریه به دنیا آمد و پس از پایان تحصیلات دبیرستان، وارد دانشگاه تهران شد و تحصیلات خود را در رشتهٔ زبان انگلیسی آغاز کرد ولی بعداً تغییر رشته داد و به تحصیل در هنر با گرایش کارگردانی سینما و تلویزیون پرداخت.
خانم خامنه مجری تلویزیون از سال ۱۳۵۸ تا اواسط دههٔ ۱۳۷۰ بود.
او به مدت ۱۵ سال در سازمان صدا و سیمای ایران به فعالیت پرداخت و سپس به خارج از ایران رفت.
دو مجری قدیمی و نوستالژی برای بجه های قدیم و دهه شصتی خاطران زیادی را رقم زده هنوز دو عزیز مجری را به عنوان چهره های دوست داشتنی و ماندگار خود میدانند
الهه رضایی و گیتی خامنه و مینا هاشمی سه مجری مشهور برنامههای کودک تلویزیون در دهههای گذشته را هیچ کس فراموش نکرده و اجراهای خوب این دو بانوی هنرمند برای بچه های دیروز و مردان و زنان و مادران و پدران امروز در یادها زنده است
کمتر کودک متولد دهه شصتی است که این دو مجری را به خاطر نداشته باشد.
مجریهایی که در فاصله میان انمیشنها و برنامههای خاطرهانگیز آن روزها جلوی دوربین میآمدند و با مهربانی از کودکان میخواستند از تلویزیون فاصله بگیرند
وی تاکنون از ازدواج و همسر و زندگی شخصی خود حرفی نزده و خبری مبنی بر ازدواج و همسرش منتشر نشده است و از وضعیت همسر و فرزندان وی خبری در جایی ثبت نشده است
او از اوایل انقلاب و از ۱۳۵۸ وارد عرصه مجریگری شده و اجرای برنامه کودک را را شبکه یک بر عهده داشت.
وی بعد اواسط دهه هفتاد از ایران مهاجرت کرد و بعد از چند سال زندگی در آمریکا دوباره او در سال ۱۳۸۹ دوباره به ایران بازگشت.
او مقطعی در یکی از مدارس کالیفرنیای شمالی، هنر و زبان فارسی تدریس میکردهاست.
پس از بازگشت، در شبکهٔ تهران به اجرای برنامهٔ بچههای دیروز مشغول شد که به بیان خاطرات کودکان دههٔ ۱۳۶۰ اختصاص داشت.
خانم خامنه در مجموعهٔ مستندِ «میراث ایران»، بهعنوان جهانگرد، میراث تمدن و فرهنگ شمال غرب ایران را برای بینندگان شبکهٔ سحر روایت میکند.
او سپس اجرای برنامهٔ «تا همیشه» در شبکهٔ دوم سیما را بر عهده گرفت
او در فروردین ۱۳۹۵، پس از نزدیک به ۲۰ سال، دوباره به حیطهٔ مجریگریِ کودک بازگشت و این بار مجری میانبرنامههای شبکهٔ پویا شد.
گیتی خامنه و پدرش
در سال ۱۳۷۳ به خارج از کشور سفر کرد، و مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته دراما با عنوان کارگردانی و اجرا در نمایش مذهبی و آئینی ایرانی تعزیه، از دانشگاه نورتریج کالیفرنیا اخذ کرد.
او دوره فشرده تهیهکنندگی برای انیمیشن را در دانشگاه یو سی الای به پایان رساند؛ و به مدت سه سال به گذراندن دورههای روانشناسی «مرکز بهزیستی بورلی هیلز»، مشغول بود.
خامنه در طی اقامتش در خارج از ایران به تدریس تئاتر و زبان فارسی به کودکان و نوجوانان دو زبانه ایرانی-آمریکایی در سه مؤسسه غیرانتفاعی فرهنگی اشتغال داشت.
او پیش از بازگشت به وطن، به عنوان مدیر برنامهریزی مرکز اسلامی فرهنگی شمال کالیفرنیا در اکلند مشغول به کار بود.
در خلال سالهای تحصیل، او به ساخت فیلمهای کوتاه و نیمهبلند و همچنین نویسندگی و کارگردانی انیمیشن پرداخت.
مجری بچه های دیروز داستانهای کوتاه و اشعار و مقالات او در زمینهٔ کودک و بزرگسال در مجلات ادبی همزمان به چاپ میرسیدند.
او همچنین عضو انجمن شاعران حوزهٔ هنری سازمان تبلیغات اسلامی بود.
بعد از اخذ لیسانس، با موضوع نظری “تفاوتهای فیلمسازی برای کودک با فیلمسازی در بارهٔ کودک “و ساخت فیلمی دربارهٔ کودک، همزمان با ادامه کار در تلویزیون، دوران همکاریاش با پروژههای حرفهای و نیمه حرفهای تلویزیونی و سینمایی آغاز شد.
او در همین حین نقش دستیار کارگردان در برخی از فیلمهای سینمایی را بر عهده داشت، “وصل نیکان” ابراهیم حاتمی کیا، کار سه اپیزودی ” یک شب، یک غریبه” به کارگردانی حسین قاسمی جامی، دستیار کارگردان “باغ سید” به کارگردانی، محمد اسلاملو، و آخرین پروژه “زیر درختان زیتون” عباس کیارستمی بود. او تجربه صداپیشگی را هم در فیلم از کرخه تا راین، تجربه کرد.
پس از آن با حوزه هنری و وزارت ارشاد در رابطه با بازبینی و انتخاب فیلمهای کودک و نوجوان و همچنین فیلمهای مستند تجربی همکاری داشت
او بعد از چند سال فعالیت در نهایت اردیبهشت ۹۵ از صدا و سیما بازنشست شد