در توضیح تصویر منتشر شده در فضای مجازی آمده است: حسام نواب صفوی در تجمع «وکلای انقلابی» علیه اعتراضات اخیر حضور یافت.
تصویری متفاوت از حسام نواب صفوی که در بین کاربران فضای مجازی پربازدید شده است را ببینید:
شغل وکالت در خانواده حسام نواب صفوی موروثی است و حسام نواب صفوی علاوه بر وکالت از بازیگران سینما و تلویزیون نیز می باشد.
حسام نواب صفوی در طول سابقه هنری خود علاوه بر بازی در فیلم های سینمایی به ایفای نقش در سریال های تلویزیونی نیز پرداخته است که از جمله فعالیت های او می توان به فیلم های «اعتراض»، «نان و عشق وموتور هزار»، «اتانازی»، «عروس خوشقدم»، «سیزده گر به روی شیروانی» و «سودای پرواز» و سریال های «بازگشت به خانه»، «شن های کف رودخانه»، «کیف انگلیسی» و «روشن تر از تاریکی (داستان زندگی ملاصدرا)» اشاره کرد.
لازم به ذکر است حسام نواب صفوی علاوه بر بازیگری نوازندگی را نیز تجربه کرده و دارای مدرک افتخاری نوازندگی پیانو می باشد.
بیوگرافی و زندگینامه حسام نواب صفوی
نام :حسام
نام خانوادگی :نواب صفوی
تاریخ تولد :1353/6/22
تحصیلات :کارشناسی بازیگری
محل تولد :تهران
تاهل :مجرد
حسام نواب صفوی بازیگر سینما در سال 1353 در تهران متولد شد.او تحصیلات دانشگاهی خود را ادامه داد و موفق به اخذ مدرک لیسانس حقوق شد. حسام نواب صفوی بزرگ شده محله میرداماد تهران است و در بیمارستان پارس به دنیا آمده… هنوز هم ساکن همان خانه پدری هست و با پدر و مادرش زندگی می کند، دوران دبستان و راهنمایی را در مدرسه سلمان فارسی و در دبیرستان منتظری قلهک تحصیل کرد، در دانشگاه هنر و معماری، تئاتر خواندو لیسانسش را گرفت و سپس در دانشکده حقوق هم مشغول تحصیل شد… از کودکی به پیانو علاقه داشت و به آموزش این ساز پرداخت، اما زمانی که می خواست به دانشگاه برود، کمی مردد بوده واحساس می کرد اگر موسیقی را به شکل آکادمیک ادامه بدهدموفق تر باشد، به همین دلیل به سمت تئاتر رفت… اما میل و علاقه پدرش این بود که همیشه به سوی حقوق برود و سرانجام همین هم شد.
بیوگرافی حسام نواب صفوی
وکالت شغل موروثی خانواده نواب صفوی است؛ پدرش سال ها قاضی و وکیل بود و حالا حسام این شغل را ادامه می دهد. اگر فکر می کنید او مدتی است که کم کار شده به خاطر به ثمر رساندن تلاش هایش در زمینه قانون و قضاست. او در حال حاضر موسسه حقوقی نواب صفوی را تاسیس کرده تا در این موسسه به طور خاص در خدمت هنرمندان باشد تا در صورت بروز مشکل به آنها مشاوره و کمک ارائه کند.
چهار برادر هستند، هومن و حسین و حسن، که دو برادراو در آمریکا و یک برادرش هم در آفریقای جنوبی زندگی می کند، عموی اواسماعیل نواب صفا ترانه سرای معاصر که مشوق اصلی اودر هنربود… او تنها کسی بود که در خانواده نواب صفوی هاگرایش به هنر داشت که چندسال پیش هم درگذشت .…
.نواب صفوی در طول سابقه هنری خود علاوه بر بازی در فیلم های سینمایی به ایفای نقش در سریال های تلویزیونی نیز پرداخته است که از جمله فعالیت های او می توان به فیلم های «اعتراض»، «نان و عشق وموتور هزار»، «اتانازی»، «عروس خوشقدم»، «سیزده گر به روی شیروانی» و «سودای پرواز» و سریال های «بازگشت به خانه»، «شن های کف رودخانه»، «کیف انگلیسی» و «روشن تر از تاریکی (داستان زندگی ملاصدرا)» اشاره کرد. لازم به ذکر است نواب صفوی علاوه بر بازیگری نوازندگی را نیز تجربه کرده و دارای مدرک افتخاری نوازندگی پیانو می باشد.
نوازندگی نواب صفوی در کنسرت فرزاد فرزین
او برای اولین بار در کنسرت فرزاد فرزین در برج میلاد در حضور مخاطبان بی شمار برای نواختن پیانو روی صحنه رفت اما جدای از سورپرایز حاضران از نوازندگی، لباس خاص و یکدست سفید او برق عجیبی در چشم همه انداخت؛ کت و شلواری خوش استایل با طرحی ویژه که با نورهای صحنه مطابقت خوبی داشت و تصویر بسیار خوبی از او ارائه داد.
با بازی در نقش کوتاهی در فیلم اعتراض به دنیای بازیگری قدم گذاشت. به قول خودش بخش های عمده بازی او پولاد کیمیایی بنابه دلایلی از فیلم حذف شده است.
اما با مجموعه تلویزیونی کیف انگلیسی در نقشی منفی ظاهر شد و فیزیک چهره و بازی اش توجه خیلی ها را جلب کرد. بازی خوب و قابل قبول او در فیلم اتانازی نشان داد که توانائی هائی هم دارد..…
او از آن دسته کسانی است که از بی توجهی به خودش و درهم برهمی، واقعا متنفر است. با تحلیل یقه پیراهن ها و کت های حسام نواب صفوی به خوبی پی می برید که او مردی خوش مشرب و باسلیقه است.
نواب صفوی در سال 1393 ادعا کرد کمپانی برادران وارنر یکی از بزرگترین شرکت های فیلمسازی هالیوودی، پیشنهاد بازی در فیلم زندگی نامهٔ الویس پرسلی ، ستارهٔ موسیقی جهان را به وی داده است و علت این پیشنهاد، به دلیل شباهت زیاد چهرهٔ آن دو به هم است.
قسمتی از مصاحبه با حسام نواب صفوی
حسام نواب صفوی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص سختی های ایفای نقش "شهید نواب صفوی" گفت:
این اولین مصاحبه ای است که بعد از ایفای نقش شهید نواب صفوی انجام می دهم و حالا باید بگویم این نقش برای من نقش بسیار مشکلی بود. می توانم ادعا کنم بهترین و سخت ترین نقشی که تا به امروز بازی کردم نواب صفوی است. سختی این نقش از آنجا سرچشمه می گیرد که حساسیت بالایی روی این نقش وجود داشت و اگر ذره ای صحبت ها و حرکات وی اشتباه انجام میشد کلاً اساس کار زیر سوال می رفت.
او صحنه اعدام "شهید نواب صفوی" را سکانسی ماندگار در تاریخ تلویزیون خواند و تاکید کرد:
صحنه اعدام شهید نواب صفوی حاصل شور و مشورت بسیار زیاد من با کارگردان بود. صحنه های اعدام بسیاری را در فیلم ها بررسی کردیم که از جمله می توان به اعدام عمر مختار اشاره کرد. در صحنه هایی که نواب در فیلم حاضر بود موسیقی خاصی نواخته میشد که مجموع این موسیقی ها در پایان با شعری از "افشین یداللهی" به سکانس اعدام این شهید بزرگوار ختم شد. فیلمبرداری این سکانس که به نام مرثیه خون و غزل معروف است یک هفته به طول انجامید و به نظرم سکانسی به یادماندنی و تاریخی خواهد شد. سکانسی که من در هیچ سریال تاریخی ندیده ام.
فیلم شناسی حسام نواب صفوی:
سینمایی
1395 زیر سقف دودی پوران درخشنده حسام نواب صفوی
1395 آس و پاس آرش معیریان پرویز
1395 نهنگ عنبر 2 سامان مقدم شهاب قسمت دوم از فیلم پرطرفدار نهنگ عنبر
1393 منشی مخصوص من صالح دلدم صالح - نوبت اکران
1392 عملیات مهدکودک فرزاد اژدری اردلان
1389 اخراجی ها 3 مسعود ده نمکی رسول
1388 عروسک ابراهیم وحیدزاده
1387 تهران 1500 بهرام عظیمی پویا نجیب انیمیشن
1387 وقتی همه خوابیم بهرام بیضایی
1387 اخراجی ها 2 مسعود ده نمکی رسول
1386 کلاغ پر شهرام شاه حسینی
1385 مهمان سعید اسدی
1385 سوغات فرنگ کامران قدکچیان
1384 ابراهیم خلیل الله محمدرضا ورزی اسماعیل
1383 عروس فراری بهرام کاظمی
1383 سرود تولد علی قی تن
1383 ازدواج به سبک ایرانی حسن فتحی محی الدین
1382 سیزده گربه روی شیروانی علی عبدالعلی زاده
1382 شمعی در باد پوران درخشنده
1381 عروس خوش قدم کاظم راست گفتار
1380 اتانازی رحمان رضایی
1380 نان، عشق و موتور 1000 ابوالحسن داوودی
1378 اعتراض مسعود کیمیایی
تلویزیون
1394 معمای شاه محمدرضا ورزی سید مجتبی نواب صفوی
1389 تبریز در مه محمدرضا ورزی لطفعلی خان زند
1388 سال های مشروطه محمدرضا ورزی سیدجمال الدین اسدآبادی
... کلاه پهلوی سیدضیاءالدین دری آقای دژاکام
1377 کیف انگلیسی سیدضیاءالدین دری
1375 بازگشت به خانه
... برابر با اصل سیدجلال الدین دری
1382 روشن تر از خاموشی حسن فتحی امامقلی
/منبع: برترین ها