ستاره پارسی : واکسن آنفولانزا به ویژه برای گروههای خاصی از افراد که بیشتر در معرض خطر آنفولانزا هستند واجب است.هرسال افراد زیادی با استفاده از واکسن آنفولانزا خود را در برابر بیماری آنفولانزا مقاوم میکنند. واکسن آنفولانزا که به صورت تزریق و یا اسپری بینی ارائه میشود، میتواند احتمال ابتلا به آنفولانزا را تا ۶۰ درصد کاهش دهد. با درمانکده همراه باشید.دکتر عاطفه عابدینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت:
امسال هم واکسیناسیون آنفلوآنزا باید دقیقا مانند سالهای گذشته برای افرادی که در گروههای پرخطر قرار دارند، اشخاص بالای ۶۵ سال، بیماران مبتلا به دیابت، بیماریهای مزمن ریوی، کلیوی، قلبی و ... واکسن آنفولانزا انجام شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به اینکه سال گذشته هم نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا توصیه کرده بودیم، ادامه داد: سال گذشته به دلیل افزایش پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از کرونا با پاندمی و اپیدمی آنفلوآنزا مواجه نشدیم، اما امسال تزریق این واکسن حتما توصیه میشود.
این فوق تخصص ریه با بیان اینکه آنگونه که من میدانم مقداری از این واکسن توسط چند شرکت وارد کشور شده و از مهرماه در بازار دارویی ما موجود است و در سطح کشور توزیع میشود، افزود: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا هم اکنون یعنی از اواخر شهریور تا اوایل مهر است.
رییس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری در پاسخ به این سوال که با توجه به انجام واکسیناسیون کرونا آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا موجب بروز تداخل نمیشود؟، اظهار کرد: بین تزریق واکسنهای کرونا و آنفلوآنزا باید دو هفته فاصله باشد و اگر هر کدام از آنها را تزریق میکنید، دو هفته بعد میتوانید واکسن دیگر را دریافت کنید.