به آن دسته از محصولات کک نفتی که در کوره های با دمای بالا به دست می آیند، گرافیت می گویند. این گرافیت ها با توجه به فرآیند تولید، در انواع گرافیت پرسولفور و کم سولفور ساخته می شوند. هر یک از آن ها از مشخصات و ویژگی های مهمی بهره مند بوده و در صنایع ایفای نقش می کنند. در این بخش برای آشنایی با گرافیت پرسولفور و کم سولفور با ما همراه باشید.
از جمله مهمترین محصولاتی که در صنایع به کار برده می شوند، گرافیت ها هستند. این دسته از محصولات از مزایا و کاربردهای مهمی بهره مند می باشند. اما سوال رایجی که در زمان خرید، ذهن همه را به خود درگیر می کند، تفاوت های میان گرافیت پرسولفور و کم سولفور است.
برای آنکه بتوانید نیاز پروژه های خود را در بهترین شکل ممکن برآورده کنید، باید ابتدا با مشخصات هر یک از این محصولات آشنا شوید.
انواع گرافیت پر سولفور از حرارت دادن کک نفتی در کوره دوار به دست می آیند. در واقع هدف از به کار بردن کوره دوار در این روند تولید، حذف کردن رطوبت، افزایش مقاومت فیزیکی و چگالی ساختاری می باشد. این گرافیت، در روند تولیدی که دارد، از افزایش هدایت الکتریکی نیز بهره مند می شود.
این محصول در روند تولید تحت دمای 1250 تا 1300 درجه سانتی گراد قرار می گیرد. به صورتی که نتیجه آن تولید یک گرافیت سخت، با چگالی مناسب و کم هیدروژن خواهد شد. گرافیت پر سولفور یک نوع کک کلسینه شده می باشد که از آن برای ساخت آندهای صنعت آلومینیوم استفاده می کنند.
این محصول از ساختار اسفنجی شکل بهره مند شده است. این ساختار باعث شده تا نفوذ چسب بین ذرات کک و هدایت جریان الکتریکی به ظرف احیا راحت تر شود. این گرافیت به صورت گسترده در صنعت آلومینیوم ایفای نقش می کند و نمی توان هیچ جایگزین مناسبی برای آن پیدا کرد.
نوع دانه بندی و آنالیز گرافیت ها متفاوت می باشند. به صورت کلی، گرافیت پر سولفور در سه دسته تولید شده که می توان به گرافیت پرسولفور، کک کلسینه شده و کک نفتی کلسینه شده اشاره کرد.
با توجه به اهمیت این گرافیت از آن در کاربردهای متنوعی استفاده می کنند. موارد استفاده آن شامل ساخت الکترودهای گرافیتی کوره های قوس، ساخت دی اکسید تیتانیوم، ساخت پلاستیک های پلی کربناتی، تولید آجرهای نسوز کربنی و .... هستند.
همچنین عوامل مختلفی به روی کاهش یا افزایش کیفیت گرافیت پرسولفور تاثیرگذار هستند که می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:
نمونه دیگری از گرافیت ها، از نوع کم سولفور هستند. این گرافیت از کک نفتی با خلوص بالا به دست آمده و در دمای بالا در کوره فرآوری می شود. این گرافیت برای تولید به دمای حدود 3000 درجه سانتی گراد نیاز دارد تا بتواند از ساختار لایه ای به درون لایه شش وجهی بلور کربن ورود پیدا کند.
روند تولید گرافیت کم سولفور به نام فرآیند گرافیت زایی نیز شناخته شده است. از مهمترین ویژگی های این گرافیت می توان به این اشاره کرد که از میزان بالای کربن، گوگرد و خاکستر بسیار کم بهره مند می باشد. از این گرافیت به صورت گسترده در صنایع تولید فولاد، چدن و پوشش های آلیاژی با کیفیت استفاده می شود.
از آنجایی که این گرافیت از کربن بالایی بهره مند است، از آن به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع لاستیک و پلاستیک نیز استفاده می کنند. این فرآورده از ارزش بالایی بهره مند بوده و نقش مهمی را در تولید روان کننده ها، درزگیر، ترمزهای ترکیبی، برس های برقی و .... به عهده دارد.
این دسته از گرافیت ها در انواع گرافیت کم سولفور، پترولیوم کک گرافیای و گرافیتایز پترولیوم کک تولید شده است.
این فرآورده یک عامل دهنده کربن است که در صنایع مختلف ایفای نقش می کند. گرافیت کم سولفور در واقع در صنایع ریخته گری، چدن ریزی و متالورژی به صورت گسترده استفاده می شود. پس می توان از اصلی ترین کاربردهای آن را در این صنایع در نظر گرفت.
البته که کاربرد گرافیت کم سولفور به موارد ذکر شده محدود نمی شود. از آن در صنایع دیگری از جمله تولید برس کربن در صنایع برق، تولید الکترود در باتری سازی و تولید انواع کودهای شیمیایی استفاده می کنند. این گرافیت از خلوص بالایی بهره مند بوده و از قابلیت طبقه بندی بسیار مطلوبی بهره مند است.
انواع گرافیت های CPC و GPC به عنوان دو ماده اصلی اولیه در صنایع زیادی استفاده می شوند. به این ترتیب، در زمان خرید باید به رعایت نکات مهمی بپردازید. نوع گرافیت، درصد خلوص، میزان مواد فرار، نوع دانه بندی، کشور تولید کننده و بررسی مشخصات و قیمت از جمله مهمترین فاکتورها در خرید هستند.
در زمان خرید باید بتوانید به یک فروشگاه معتبر و شناخته شده مراجعه کنید. به این صورت می توانید یک خرید رضایت بخش داشته باشید. پارس نگین البزر در عرضه انواع گرافیت های پر کاربرد، به صورت تخصصی فعالیت می کند. بنابراین در این شرکت می توانید با اطمینان کامل خرید کنید.
کارشناسان فروش به شما در این زمینه کمک می کنند. تنها کافی است با شماره های درج شده در سایت در تماس باشید. آن ها با بررسی جزئیات ذکر شده و نوع نیاز پروژه شما، کمک می کنند تا بهترین گرافیت ها را تهیه کنید.
مشاوره در زمان خرید گرافیت به دلیل اهمیت زیاد این محصول و ماده اولیه، در اولویت قرار دارد. در هر زمانی می توانید برای مشاوره دست به کار شده و یک خرید رضایت بخش داشته باشید.
با توجه به اینکه انواع متنوعی از گرافیت ها با کیفیت ها و درصد خلوص متفاوت در بازار موجود هستند، قیمت نیز در آن ها یکسان نیست. اما بهتر است بدانید که به صورت کلی، عوامل مهمی تعیین کننده نهایی قیمت گرافیت ها هستند.
از جمله مهمترین این فاکتورها می توان به نوع گرافیت، کیفیت، درصد خلوص، برند تولید کننده و سایر جزئیات آن ها اشاره کرد. پس هر یک از موارد به صورت مستقیم باعث کاهش یا افزایش قیمت می شوند. برای استعلام قیمت روز می توانید به سایت مراجعه کنید.
پارس نگین البزر همواره بهترین کیفیت مواد اولیه ریخته گری را در مقابل قیمت مناسب در اختیار شما قرار می دهد. به این صورت می توانید با خیال آسوده انواع گرافیت های مورد نیاز صنایع خود را تهیه و خریداری کنید. برای استعلام قیمت تنها کافی است با شماره های درج شده در سایت در تماس باشید.
میزان نوسانات ارز و عرضه و تقاضا در بازار نیز به روی قیمت نهایی گرافیت ها بی تاثیر نیستند. به همین دلیل است که به شما توصیه می شود در زمان خرید، استعلام قیمت روز را به دست آورید.